• web-bygg2.jpg
  • web-mbk3.jpg
  • web-fororenade3.jpg
  • web-bygg1.jpg
  • web-mbk1.jpg
  • web-bygg4.jpg
  • web-fororenade2.jpg
  • web-bygg3.jpg
  • web-mbk2.jpg
  • web-fororenade1.jpg

Vikarierande handläggare inom förorenade områden

Vikarierande handläggare inom affärsområde förorenade områden

Vi söker en Miljökonsult inom förorenade områden med intresse och erfarenhet av att genomföra undersökningar i fält.

Wescon är ett företag som har målsättningen att vara Västerås och Mälardalens trevligaste miljökonsulter. Vi arbetar i uppdrag i hela Mälardalen men också i övriga Sverige. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar där möjligheten att påverka är stor. Vi fattar gemensamt beslut både på projektnivå och kring bolagets framtid. Vi är i dag 22 erfarna miljökonsulter som arbetar inom huvudsakligen tre tjänsteområden; förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd.

Vi söker dig som vill arbeta som miljökonsult hos oss med inriktning på miljötekniska markundersökningar, arbete i fält samt miljökontroll. Du kommer själv att få planera och förbereda ditt arbete utifrån de förutsättningar som ges av en erfaren uppdragsledare.

Du har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande utbildning. Det är inget krav, men är meriterande att ha erfarenhet av arbete inom förorenade områden. Vi ser det som en stor merit om du har erfarenhet av provtagning och arbete i fält samt om du är certifierad provtagare. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din vilja att utvecklas som miljökonsult i arbetet med förorenade områden.

Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta, arbeta i olika team, såväl som självständigt och gillar utmaningar. Med engagemang och nyfikenhet vill du vara med och utveckla vår egen, såväl som våra kunders verksamhet. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter. Vi kommunicerar med varandra, med våra kunder samt med myndigheter varför det är av stor vikt och ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta hos Wescon innebär att arbeta med många olika typer av projekt och flera projekt samtidigt. Vi strävar efter att hålla en hög kvalitet och att vara transparanta i kommunikationen såväl till våra kunder som till de myndigheter vi har kontakt med. Vi värdesätter gemenskap, glädje, engagemang samt lyhördhet. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi erbjuder också flexibla arbetstider och möjlighet att självständigt planera och utföra arbetet.

Körkort B är ett krav.

Ansök så snart som möjligt, då vi kallar löpande till intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Skicka din ansökan till oss på epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Frågor om tjänsten ställs till Jakob Engström, affärsområdeschef Förorenade områden, telefon 070-693 06 50.